Jag är utbildad certifierad inredare och stylist. Jag har utbildat mig vid Inredningskurser AB i Malmö under 1,5 år. När jag inte inreder, arbetar jag som förskollärare. Jag älskar att arbeta med barnen samt att skapa pedagogiska undervisningsmiljöer för lärande samt skapande färg och form.

 

Inredmedharmoni inreder för era behov och önskningar så det passar er livsstil som ni vill leva för att må bra. I er bostad är det viktigt att känna trygghet, frihet och harmoni för det är en plats som man skall tanka energi. Allt ni omger er med ska vara ett värde för er, då kommer säkerligen det övriga livet att fungera bättre. Ni är värda den härliga känslan när ert hem är mer än bara snyggt. Det skall vara hållbart, praktiskt och skapa harmoni för hälsa och välbefinnande. Jag lyssnar in er, söker och finner kärnan i inredningen och skapar er miljö som ni önskar.

Harmoni och hållbarhet påverkar livet på olika plan. Jag har en logotype av en fjäril. Fjärilen är en symbol för själen och för själva livet. Fjärilen symboliserar glädje, drömmar, skapande, lycka, harmoni och frihet.

Jag skräddarsyr er miljö med personlig touch och funktion.